Varkensfilet in romige biersaus
- Herkomst Belgie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- oven voorwarmen op 200 gr.
- Aarsdappels chillen en in blokjes snijden.
- Helft van de smelten en aardappel lichtbruin bakken.
- in plakjes snijden, ham in reepjes snijden.
- Ham en 1 - 2 minuten met de aardappelen meebakken.
- Aardappelmengsel in ovenschaal doen.
- In midden van de oven ongeveer 20 minuten bruin bakken.
- in 12 medaillons snijden.
- Bestrooien met en .
- Rest van de verhitten en het vlees aan beide kanten bruin bakken.
- Overdoen in ovenschaal en 8 minuten bij de aardappelschotel zetten.
- Uit oven nemen en warm houden.
- Bier bij het bakvet doen en 5 min.
- laten inkoken.
- Creme fraiche erdoor roeren en 1- 2 minuten laten pruttelen.
- Op smaak maken met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Romige varkensfilet met kruidenboter41u
-
Recept
Gevulde Varkensfilet41u
-
Recept
Varkensfilet met paddestoelen en röstikoekjes41u30m
-
Recept
Kruidige varkensfilet met druiven430m
-
Recept
ovenschotel met varkensfilet, paprika en aubergine42u10m
-
Recept
Gevulde varkensfilet met olijven en feta445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 433 kcal | 21% | 1732 kcal |
Vetten | 29 g. | 41% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |