Varkensfiletreepjes met röstibolletjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Was de en kook ze ca. 20 minuten met het deksel op de pan in 20 minuten.
- Laat ze schrikken onder koud water, schil ze en laat ze afkoelen
Snijd de in reepjes en giet er 200 milliliter heet water over heen. - Laat de weken.
- Pel en snipper de en de knoflook en houd ze gescheiden van elkaar.
- Fruit 1 ui in 1 eetlepel hete en leg hem apart.
- Rasp de .
- Rasp de grof.
- Kneed 50 gram , de , de gebakken ui, de , en door de .
- Snijd het vlees in reepjes en bak het rondom aan in 2 eetlepels hete .
- Fruit kort de overige ui en knoflook mee.
- Voeg de toe.
- Breng op smaak met , en .
- Blus het vlees af met de , het inweekwater en de .
- Laat het vlees ca. 6-8 minuten garen.
- Steek met 2 vochtige eetlepels ca 2 bolletjes uit het aardappelmengsel.
- Verhit 2-3 eetlepels in een pan met anti aanbaklaag.
- Bak de bolletjes in 4-5 minuten rondom aan.
- Breng het vlees op smaak en serveer het samen met de röstibolletjes.
- Strooi de rest van de eroverheen en garneer met .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 631 kcal | 31% | 2524 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 104 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |