Varkenshaas in bladerdeeg met kastanje champignons
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
- Koekenpan
- Pan
- Staafmixer
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de champignons, , peper en zout 5 minuten, laat iets afkoelen. - Pureer in de blender of met de staafmixer.
Verhit 2 eetlepels olie in de zelfde pan en bak de op hoog vuur in 2 minuten bruin.
Verdeel het over en royaal stuk vershoudfolie, laat de plakjes iets overlappen, schep de champignonpuree erop. - Leg de erop en wikkel ze met de folie in het spek.
Leg elk varkenshaasje zonder folie op 1 plakje . - Dek af met een tweede plakje.
- Druk de randen aan met een vork en bestrijk met het , bak 30 minuten in de oven.
Halveer de pakketjes.
Lekker met pommes duchesse en worteltjes met doperwten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas met spinazie in bladerdeeg445m
-
Recept
Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof41u
-
Recept
Varkenshaas met gevulde champignons en courgette41u15m
-
Recept
Varkenshaas gevuld met een farce van cashewnoten en paddestoelen41u5m
-
Recept
Varkenshaas Mediterrano met romige pasta425m
-
Recept
Varkenshaasje in bladerdeeg41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 209 kcal | 10% | 836 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |