Varkenshaas in bladerdeeg uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van kees_rundvlees
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Kruid de varkenshazen met .
- Vouw het dunne uiteinde om, en bind dit vast met kookgaren.
- smlet en een beetje olie in een grote koekepan, en als de bruin en heet is bak dan snel de varkensgazen rondom aan.
- Schroe ze dicht asls het ware.
- Neem de hazen uit de pan en laat ze afkoelen op een bord.
Bak intussen in het bakvocht de gesnipperde totdat ze gkazig is. - Voeg de klein gesnede parma en de in kleine stukjes gesneden zontomaatjes toe, evenals dde baby .
- Bak enkeele minuten totdat de spoinazie is geslonken.
- Neem alles uit de pan en laat afkoelen.
Strooi wat bloem op een aanrecht en rol de ontdooide bladerdeegplakjes uit to ze ongeveer 2 x zo groot zijn.
Sbijd de afgekoelde en twee stukken en verwijder het kookgaren. - leg een halve op een plak uitgerold
smeer de bovenkant in met een eetlepel grove . ,
Leg hier een plak rauwe bovenop en vouw de uiteinden onder de , . - Leg de massa van , zontomaat, en babyspinazi op de plak .
- Smeer de randen van de bladerdeegplak inm met de losgeklopte .
- Dek het geheel af met de twede plakbladerdeeg.
- Druk meteen vork de randen goed op elkaar, en snijdt het overtollige eraf.
- Herrhaal dit met de overige stukken , totdat je vier pakketjes hebt.
- Bestrijk de pakketjes met het losgeklopte ei.
- Plaats de pakketjes op een rooster met bakpapier in het midden van een op 220 graden voorverwarnmde oven en bak het geheel in ca 20 a 30 minuten, afhankelijk van de dikte van je pakketjes, totdat het mooi van kleur is geworden.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Varkenshaas in bladerdeeg uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 605 kcal | 30% | 2420 kcal |
Vetten | 34 g. | 49% | 136 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |