Varkenshaas Mediterrano met romige pasta
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Varkenshaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van spetter
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de haasjes aan de bovenzijde open en vul ze met een mengsel van , rode en zwarte .
- Omwikkel het met een hartig stukje .
- Bak de haasjes op een hoog vuur aan en laat het in 10 a 12 minuten op een matig vuur garen.
- Laat het 5 minuten onder aluminiumfolie rusten.
- Breng een pan met ruim water aan de kook en kook hierin de beetgaar.
- Laat 250 milliliterroom c.a. 4 minuten zachtjes inkoken en laat hierin 50 gram jonge en 75 gram vers geraspte smelten.
- Breng op smaak met en .
- Giet de af en schep de saus erdoorheen.
- Serveren op een bord met de varkenshaas.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas in bladerdeeg met kastanje champignons430m
-
Recept
Chilli varkenshaas430m
-
Recept
Gevulde varkenshaas met prei uit de oven445m
-
Recept
Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof41u
-
Recept
Varkenshaas speciaal in braadzak430m
-
Recept
Varkenshaas gevuld met een farce van cashewnoten en paddestoelen41u5m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kookroom en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 568 kcal | 28% | 2272 kcal |
Vetten | 32 g. | 46% | 128 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |