Varkenshaas met bieslookmosterdsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Staafmixer
- Oven
- Bakpapier
- Rasp
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Rasp de .
Maak er hoopjes van op een stuk bakpapier en zet ze 6-8 minuten in de oven.
Kook ondertussen de in de schil en snijd ze in grove stukken.
Snijd het vlees in dikke plakken en breng ze op smaak met zout en peper.
Verhit een ruime pan met een mengsel van olie en boter.
Bak het vlees met de op half hoog vuur mooi bruin.
Snipper de en hak de knoflook grof.
Verhit een pan met ruim olie en fruit de .
Voeg de knoflook toe en blus af met de .
Laat het vocht tot de helft inkoken en schenk de erbij.
Roer de erdoor en doe de fijngesneden erbij.
Pureer het geheel met een staafmixer glad.
Meng de saus door de en vlees.
Verdeel het vleesmengsel over het midden van 4 borden.
Steek er een paar kaaskoekjes in.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof41u
-
Recept
Varkenshaas in de wok435m
-
Recept
Medaillons van varkenshaas in een saus van bruin bier41u15m
-
Recept
Babi djahe dua (varkenshaas in bananenblad met saus)450m
-
Recept
Varkenshaas met dragonsaus en gemengde groenten430m
-
Recept
Gegrilde varkenshaas met aubergine en courgette420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 345 kcal | 17% | 1380 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |