Varkenshaas met champignons

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon (het vlies verwijderen).
  2. Snijd de in dunne plakjes.
  3. Snijd de heel erg fijn (verbeterd de smaak van de ).
  4. Wrijf de in met ruim , en .
  5. Verhit de tot ie niet meer schuimt.
  6. Voeg de toe en schroei hem dicht, een minuut aan elke kant.
  7. Temper het vuur op midden en laat de gaar worden aan de ene kant in 10 minuten.
  8. Draai de om en voeg de uien en de toe.
  9. Na nogmaals 10 minuten een om van te smullen!
25
25
25

Variaties op Varkenshaas met champignons

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Varkenshaas met champignons
VariatieAantalGang
Varkenshaas met champignonssaus1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Varkenshaas met champignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik gebruik een kernthermometer als de kern temperatuur 65 graden is, is het vlees roze gaar. Een lekker gerecht we hebben genoten.
jaccor 20 juni 2013
Na het dichtschroeien is 10 minuten voor twee kanten sudderen meer dan genoeg en blijft de varkenshaas mooi rosé van binnen.
Rob Sloos 31 december 2012
Ik zou het minder dan 10 minuten laten sudderen, want het vlees wordt dan erg droog.
Greet 8 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
116 kcal
5%232 kcal
Vetten
9 g.
13%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%2 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkenshaas met champignons