Varkenshaas met miso saus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Het vlees:
  2. Snijd het vlees in tournedos van 3 cm dik en bestrooi met en .
  3. Leg deze in de marinade van gelijke delen kikoman en rode zodat het onder staat.
  4. Het marineren neemt 30 minuten in beslag.
  5. Vlak voor het opdienen even snel aanbraden tot ze gaar zijn.
  6. Dit controleren door er even met een lepel op te drukken.
  7. Het vocht wat er uitkomt, moet rose zijn.
  8. Kook de noedels volgens gebruiksaanwijzing.
  9. De groenten:
  10. Snijd de groenten fijn.
  11. Vlak voor het opdienen even snel wokken in de wokpan maar wel knapperig houden.
  12. De saus:
  13. Meng alle ingredienten voor de saus in een steelpan en laat het 4 minuten op een laag vuur koken tot de saus is ingedikt.
  14. Eventueel met wat maizena op gewenste dikte brengen.
  15. Uitserveren:
  16. Maak een mooie compositie op elk bord van de saus, de groente, de noedles en het vlees.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • miso is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Varkenshaas met miso saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit gerecht behoeft weinig investering in tijd met een geweldige smaak, en voldoet aan volwaardig japans proeven. wel moet er veel aangeschaft worden, waar in verhouding weinig per keer wordt gebruikt... Lees reactie
mersc007 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
0 kcal
0%0 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkenshaas met miso saus