Varkenshaas speciaal in braadzak
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Varkenshaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van sacha
- 2 reviews
Keukenspullen
- Braadzak
- Oven
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Dep de varkenshaas met keukenpapier droog en bestrooi het vlees met .
- Schep de in de braadzak en leg de varkenshaas op de groenten.
- Verdeel de over het vlees en maak de braadzak met de (bijbehorende) sluitclip dicht.
- Plaats de braadzak in de oven en bak het vlees 10 minuten op 200 graden C.
- Knip de braadzak aan de bovenzijde open en laat het vlees nog 5 minuten in de oven bruinen.
- Neem de varkenshaas uit de braadzak en laat het vlees 5 minuten rusten.
- Breng het vlees op smaak met en en snijd het vlees in plakken.
- Verdeel de boeren en de jus over 4 borden en leg de plakken varkenshaas op de groenten.
- Lekker met een gemengde salade en aardappelpuree.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof41u
-
Recept
Varkenshaas gevuld met een farce van cashewnoten en paddestoelen41u5m
-
Recept
Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes445m
-
Recept
Varkenshaas met gember445m
-
Recept
Varkenshaas met gevulde champignons en courgette41u15m
-
Recept
Chilli varkenshaas430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten en kruidenboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Varkenshaas speciaal in braadzak heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 135 kcal | 6% | 540 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |