Varkenshaasje met boursin

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak een diepe kerf in het rauwe (tot het net niet openvalt) Maak een mengeling van boursinkaas en (dit doe je best naar eigen smaak) Wrijf goed veel van dit mengsel in de kerf en rondom het vlees.
  2. rond het geheel draaien om het vlees toe te houden en in een vuurvaste schotel leggen.
  3. Giet het potje over het vlees en zet gedurende 35 min.
  4. in een voorverwarmde oven van 200° C.
  5. Lekker met frietjes en kroketjes
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boursin en room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (7)

Varkenshaasje met boursin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 7 recensies
RESET

Zeer geslaagd, maar het vlees was bij ons nog niet helemaal gaar na 35 minuten. Dat kan natuurlijk aan de oven liggen (maar die is digitaal) of aan de dikte van het vlees. Ik heb even op varkensha... Lees reactie
Ruud 30 augustus 2013
Wat een lekker haasje.
21 mei 2013
Zeer gemakkelijk en zeer smakelijk.
Jan 12 mei 2013
Verrukkelijk recept! Normaal varkenshaasje gauw droog en dan een klodder saus erover. Maar dat is bij dit recept absoluut overbodig. Smullen maar!
Inge en Henk 4 maart 2012
Helemaal akkoord met de 2 voorgaande reacties! Succes verzekerd ;-)
Marie 10 februari 2012
Heel eenvoudig te bereiden en zeer zeer lekker ! (Ik heb grove mosterd gebruik) t5 sterren !
leen1938 1 januari 2008
Was zeer lekker en makkelijk te bereiden!
natalie 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
12 kcal
0%48 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkenshaasje met boursin