Varkenshaasjes in bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Het bladerdeeg laten ontdooien en vier plakjes iets dunner uitrollen.
    De halveren en elk deel met en bestrooien.
    In een koekenpan het bakvet verhitten en de hierin snel dichtschroeien en bruin bakken.
    Het vlees uit het vet nemen en de helft van het vet uit de pan scheppen.
    De en het fijnhakken en in het bakvet 3 minuten bakken.
    De en wat eraan toevoegen en het vocht laten verdampen.
    Op elk bladerdeeglapje een deel van dit mengsel scheppen, een varkenshaasje erop leggen en dit met bestrooien.
    Het met 1 eetlepel water loskloppen.
    De rand van de bladerdeeglapjes hiermee in kwasten.
    De zijkanten naar boven vouwen, de pakketjes oprollen en het deeg op elkaar plakken.
    De pakketjes met de naad naar beneden op de bakplaat leggen.
    Uit het vijfde deeglapje figuurtjes of reepjes snijden en deze met op de pakketjes plakken.
    De bovenkant met bestrijken en de haasjes in 20 minuten in een oven van 225°C goudbruin bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • diepvriesbladerdeeg en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
40 kcal
2%160 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkenshaasjes in bladerdeeg