Varkenshaasjes met bbq-saus voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Zeef
- Ovenschaal
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Dep een dag van te voren de droog en breng op smaak met .
Omwikkel elke varkenshaas met 5 plakken spek, leg ze in een ovenschaal en prik er meerdere malen met een vork in.
Pel en snipper de en de knoflook. - Roer de , de , de witte en de erdoorheen.
- Schenk de marinade over het vlees en wentel het vlees hierin.
Zet een nacht in de koelkast. - Verwarm de dag erna de oven voor op 125 graden (hete lucht:100 graden).
- Doe het vlees samen met de marinade in een braadslede.
- Bak ca. 1 uur en 30 minuten in de oven.
Neem het vlees uit de oven en laat uitlekken op keukenpapier.
Zeef de fond boven een pan en breng aan de kook. - Roer de maïzena met 2 eetlepels water glad.
- Schenk het bij het fond, roer tot het begint te binden en breng op smaak met zout en .
Verhit de in een grote pan. - Bak er het vlees rondom op hoog vuur in.
Serveer het vlees met de saus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Variatiegehaktballen voor buffet41u45m
-
Recept
Gevulde paprika's in schijven voor buffet435m
-
Recept
Pizzagehaktballen voor buffet41u15m
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Macaroni-gehaktschotel voor buffet41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 42 kcal | 2% | 420 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 30 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |