Varkensmedaillons met mosterdsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snijd in ringen.
Dep de droog en snijd in 4 dikke plakken (medaillons).
Verhit de in een pan met antiaanbaklaag. - Braad daarin de medaillons aan beide kanten ca. 2-3 minuten op hoog vuur.
- Breng op smaak met en , neem uit de pan en verpak in aluminiumfolie.
Houd wat apart voor garneren en bak de overige kort op in het hete bakvet. - Voeg 200 ml water, het en het bouillonblokje toe en breng aan de kook.
- Voeg de en de toe en kook 3-4 minuten.
Breng op smaak met en en een beetje ,
Serveer de medaillons met de mosterdsaus en bestrooi met de resterende .
Lekker met gnocchi.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Romige varkensmedaillons41u30m
-
Recept
Varkensfilets in zachte mosterdsaus450m
-
Recept
Varkensmedaillons in spinazie-tomatenroom41u
-
Recept
Varkenshaas met mosterdsaus445m
-
Recept
Breydelhammetje met mosterdsaus, frietjes en groentengarnituur420m
-
Recept
Gevulde rosbief met mosterdsaus en aardappelwafeltjes41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- groentebouillonblokje en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- slagroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 628 kcal | 31% | 2512 kcal |
Vetten | 134 g. | 191% | 536 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 52 g. | 20% | 208 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |