Varkensoester met asperges
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Schil met een dunschiller de van vlak onder het kopje naar beneden snijd ongeveer 2 cm van de onderkant af.
Smelt 20 gram in een hapjespan en voeg de toe. - Strooi er wat over en voeg het en 3 eetlepels water toe.
- Leg het deksel op de pan en stoof de op laag vuur in 15 minuten beetgaar.
Verhit in een koekenpan 20 gram . - Bestrooi de met en en bak ze op middelhoog vuur in circa 8 minuten op middelhoog vuur in circa 8 minuten mooi bruin en gaar.
- Keer ze regelmatig.
Schep de creme fraiche door de en verwarm nog 2-4 minuten op laag vuur tot de omhult zijn met een romige saus.
Schep op het laatste moment de basilicum en de erdoor en voeg en naar smaak toe.
Serveer de op een bord met de ernaast.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensoester met mangosaus450m
-
Recept
Casselerrib met macadamiakorst en asperges41u30m
-
Recept
Biefstuk en asperges met sinaasappel-hollandaisesaus41u
-
Recept
Witte asperges in romige kerriesaus430m
-
Recept
Roodbaars met spinazie en asperges425m
-
Recept
Scampi met geroerbakte asperges en zeekraal420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 150 kcal | 7% | 600 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |