Varkensoester met hazelnoten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Wrijf het vlees in met , en
    Rooster de in een droge koekenpan, neem ze uit de pan en laat ze op keukenpapier uitdampen.
    Bak de uit in de koekenpan.
    Spoel de cocktailuitjes af in een zeef en dep ze droog.
    Neem de uit de pan en houd ze apart.
  2. Voeg het vlees aan de pan toe (en eventueel wat extra boter) en bak het vlees om en om aan.
  3. Strooi de zilveruitjes rondom het vlees en laat de uitjes kort meebakken.
    Neem het vlees uit de pan en leg het bij de .
    Voeg de aan de pan toe en fruit 1 minuut mee.
  4. Voeg al roerend een flinke scheut water toe en daarna de rode .
    Roer alles glad en voeg dan de en de toe.
    Stoof het vlees enkele minuten (afhankelijk van de dikte) zachtjes gaar.
    Hak de grof.
  5. Bind de saus eventueel licht.
    Serveer het vlees met de saus en bestrooi met .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Varkensoester met hazelnoten

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Varkensoester met hazelnoten
VariatieAantalGang
Varkensoester met hazelnoten2Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
490 kcal
24%1960 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
37 g.
14%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensoester met hazelnoten