Varkensragout

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:

    Uien en knoflook fijn snijden peper halveren en zaad verwijderen

    Bereidingswijze:

    Zet een pan met 4 liter water op.
    Voeg vlees, bouillonblokjes, groenten, peper, ui, knoflook, kruidnagels en laurierblad toe.
    Breng het aan de kook en laat het 2 tot 3 uur zachtjes koken.
    Haal het vlees uit de pan en snijd het klein.
    Haal de kruidnagels en laurierblad en peper uit de pan.
    Mix de bouillon met een staafmixer tot deze fijn en glad is.
    Zet een braadpan op met boter zodra deze gesmolten is de bloem toevoegen, goed doorroeren.
  2. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe tot een glad papje.
    Ik gebruik ongeveer 2 liter.
  3. Doe dan de room erbij.
  4. Niet laten koken.
  5. Voeg het klein gesneden vlees erbij en de kleingesneden goed doorroeren.
    Voeg nu een beetje toe en wat worcestershire saus.
    Proef of het op smaak is.
    Snipper er dan wat door laat de ragout nog 2 minuutjes zacht opstaan af en toe doorroeren.
25
25
25

Variaties op Varkensragout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Varkensragout
VariatieAantalGang
Varkensragout met champignons en tagliatelle1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en bloem
  • bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • koksroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
870 kcal
43%3480 kcal
Vetten
49 g.
70%196 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
51 g.
19%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensragout