Varkensrollade met abrikozen en appelstroop

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vermeng de met de en de in een schaaltje en bestrijk de rollade hiermee.
  2. Bak de rollade in de hete boter rondom bruin.
  3. Haal de rollade even uit de pan, doe de erin en bestrooi deze met .
  4. Bak de even mee.
  5. Nu de en in de pan.
  6. Breng aan de kook en roer steeds goed door.
  7. Leg het vlees terug en laat met deksel op de pan 45 minuten stoven.
  8. Paar keer keren.
  9. Haal na 45 minuten de rollade uit de pan en houd warm onder folie.
  10. Maak de saus af met de tot het gebonden is.
  11. Snijd de rollade in plakken en serveer met de saus en de .
  12. Lekker met alle soorten groenten en aardappelen of rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Varkensrollade met abrikozen en appelstroop heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Had tuurlijk, zoals iedere goed voorbereide kok op 1e kerstdag, geen gedroogde abrikozen. Maar... Geen nood! Ik heb i.p.v. gedroogde abrikozen gewoon abrikozenjam (4 eetlepels) genomen. In plaats van... Lees reactie
Bertina 25 december 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
430 kcal
21%1720 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
49 g.
19%196 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensrollade met abrikozen en appelstroop