Varkensrollade met appels en pruimen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en snijd deze in plakjes.
    Maak de schoon en snijd deze in hele kleine plakjes.
    Maak de wortel schoon en rasp deze.
    Maak de selderij schoon en hak deze fijn.
    Was de en rasp het geel van de schil van de en pers de uit.
    Bak de rollade aan alle kanten mooi bruin aan (dus ook de korte kanten) en leg hem even apart.
    Bak de uien glazig aan en doe er dan de knoflook bij, vervolgens de wortel, selderij en sereh.
    Blijf even doorbakken en roeren tot de wortels ook zacht beginnen te worden.
    Nu gaat de , de en de erbij.
    Het vlees gaat er weer bij en het en de rasp van de citroenschil.
    Als dit goed warm is dan doen we het er bij en vervolgens de en .
    Breng dit rustig aan de kook en zet dan met het deksel er op 150 minuten weg in de oven.
    Na 150 minuten oven is het vlees gaar, halen we het uit de pan en leggen het afgedekt met een stukje folie even weg om te rusten.
    De pan gaat weer op het vuur en de inhoud koken we in tot de helft.
    Maak op smaak af met weinig en flink wat .
    Snijd de rollade in dikke plakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
159 kcal
7%636 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensrollade met appels en pruimen