Varkensrollade met spinazievulling

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan
  • Plank

Bereidingswijze

  1. Klop het los.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en snijd deze in dunne plakjes.
    Verhit in een koekenpan en bak hierin de spekreepjes uit.
    Voeg de en knoflook toe en fruit deze kort mee.
    Doe de room, en in een kom en voeg de spekreepjes en toe.
    Breng de vulling op smaak met en peper.
    Snijd het stuk in de lengte open tot ca. 2 cm van de rand en sla deze open.
    Bestrooi het opengeslagen deel van het vlees met en peper.
  2. Bestrijk het vlees vervolgens met en leg er de spinazievulling in.
  3. Rol het vlees stevig op en bind het met keukengaren dicht.
    Verhit de in een braadpan en bak hierin de rollade in ca. 10 minuten rondom bruin.
    Braad de rollade op zacht vuur ca. 40-50 minuten met het deksel schuin op de pan en keer het vlees tussentijds enkele malen om.
    Voeg, indien de te donker wordt, tussentijds een scheutje toe.
    Neem de rollade uit de pan en laat deze ca. 5 minuten op een plank rusten.
    Blus intussen het braadvocht af met 1 deciliter .
    Snijd de rollade met een vleesmes in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op een voorverwarmde schaal.
    Direct opdienen.
    Serveer de jus er apart bij.
    Lekker met rijst en worteltjes met peultjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
  • boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter en kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
665 kcal
33%2660 kcal
Vetten
31 g.
45%124 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensrollade met spinazievulling