Varkensrollade op boerenwijze
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Varkensrollade recepten
- Bereiden
- Kookboek van hansvandenbos
- 4 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Braad in een braadpan de aan in en , zodat alle kanten kleuren.
- Licht zouten (het gerookte spek is al ) en bestrooien met uit de molen.
- Voeg de ui en de fijngehakte knoflook toe.
- Giet alles in een ovenschaal met deksel en zet het 30 minuten uur in de oven.
- Zorg ervoor dat de alleen kleuren, maar niet verbranden.
- Schil de en snijd ze in schijfjes (niet te dun anders vallen ze uit elkaar).
- Meng de fijngehakte peterselie en de erdoor.
- Breng de (mag van bouillonblokjes) en de samen aan de kook.
- Haal de ovenschaal uit de oven.
- Leg de aardappelschijfjes rondom het vlees en giet er het mengsel van en overheen.
- Doe het deksel op de schaal en zet hem gedurende 1uur 30 min in de oven.
- Giet 2 minuten voor het einde van de kooktijd de vloeibare over de en zet de schaal weer terug in de oven.
- Laat het vlees na de kooktijd 10 minuten rusten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- room en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (4)
Varkensrollade op boerenwijze heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 255 kcal | 12% | 1530 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 54 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 66 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |