Varkensvlees in tomaten paprika saus
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Het vlees in dobbelsteentjes snijden.
- De in stukjes snijden, de parika in reepjes snijden.
- Het pepertje halveren en de pitjes verwijderen.
- De olie of verhitten.
- Het vlees rondom bruin braden.
- Uit de pan nemen.
- toevoegen en enkele minuten fruiten.
- en peperstukjes toevoegen.
- Alles door elkaar scheppen en dan de erbij doen.
- OOk de erbij.
- Het vlees bestrooien met zout en peper en terug doen in de pan.
- De er boven uit persen en het laurierblaadje erbij.
- Laat alles ongeveer 40 minuten stoven.
- Voor het serveren de erover.
- Inplaats van pertje kunt u ook sambal gebruiken
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi sajoeran (licht zoet gekruid varkensvlees)42u45m
-
Recept
Varkensvlees met ketjapsaus440m
-
Recept
Babi tjitji (gekookt varkensvlees)41u
-
Recept
Varkensvlees gemarineerd in sinaasappelsap445m
-
Recept
Gemarineerd varkensvlees met broccoli en cashewnoten450m
-
Recept
Varkensvlees in zoetzure saus445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 413 kcal | 20% | 1652 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |