Varkensvlees met ketjapsaus
- Herkomst China
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van margreet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd het varkensvlees in blokjes en bestrooi deze met wat en .
- Pel de en knoflookteentjes en snipper deze.
- Was de rode , snijd hem in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd de in stukjes.
- Breng in een pan of in een waterkoker 2 ½ deciliter water aan de kook.
- Verhit de olie in een wok en bak hierin het vlees rondom licht bruin.
- Doe dan de en knoflook erbij en roerbak dit een paar minuten.
- Schep dan de gember en rode erdoor en bak deze een paar minuten mee.
- Giet dan het kokende water en de erbij en breng dit aan de kook.
- Draai dan de hittebron wat lager en laat het geheel zachtjes sudderen tot het helft van het vocht is verdampt.
- Doe het gerecht in een schaal en strooi er over.
- Lekker met rijst en atjar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus450m
-
Recept
Varkensvlees gemarineerd in sinaasappelsap445m
-
Recept
Babi sajoeran (licht zoet gekruid varkensvlees)42u45m
-
Recept
Babi tjitji (gekookt varkensvlees)41u
-
Recept
Varkensvlees in tomaten paprika saus455m
-
Recept
Gemarineerd varkensvlees met broccoli en cashewnoten450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 232 kcal | 11% | 928 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |