Varkensvlees met paddestoelen
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
- Bereiden
- Kookboek van armaco
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Het vlees in een schaal doen en de en de toevoegen.
Het vlees met een vork goed door de marinade roeren en minstens een halfuur laten rusten.
De in een wok verhitten tot hij goed heet is. - Als er damp van de komt, het vlees in de wok doen.
- Ongeveer 2 minuten roerbakken tot de kleur van het vlees verandert.
De , en erbij doen en 2 minuten roerbakken.
De , wolkenoren en toevoegen. - Met en op smaak brengen.
- Op een hoog vuur 1 minuut roerbakken.
Het koude paddestoelwater en de maïzena in een kom tot een gladde massa roeren en erbij gieten. - Op een hoog vuur onder geregeld roeren verwarmen tot de saus indikt en de ingrediënten glazig zijn.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemarineerd varkensvlees uit de wok met broccoli en shiitake420m
-
Recept
Hamburger met paddestoelen435m
-
Recept
Zoetzuur varkensvlees41u5m
-
Recept
Mie babi sajoer (noedels met varkensvlees en groenten)455m
-
Recept
Wontons met varkensvlees en garnalen435m
-
Recept
Gekruid varkensvlees met yoghurtsaus430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 175 kcal | 8% | 700 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |