Vegatarische pilav

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Let bij de voorbereiding erop dat de , de tomaten en de ongeveer dezelfde grootte hebben.
  2. Leg de blokjes in een vergiet en strooi er wat over.
  3. Het vocht trekt nu uit de .
  4. Breng ca. 500 milliliter water aan de kook.
  5. Verwarm een scheutje in een hapjespan of braadpan.
  6. Fruit de hierin mooi bruin.
  7. Voeg het water toe.
  8. Voeg het bouillonblokje toe en roer even.
  9. Voeg de toe.
  10. Voeg de tomatenblokjes, abrikozenstukjes, en toe en laat het geheel zacht 8 tot 15 minuten pruttelen (afhankelijk van de kooktijd voor de zoals aangegeven op de verpakking).
  11. Verwarm een scheutje in een koekepan en bak, na het droogdeppen van de blokjes met behulp van een stukje keukenrol, hierin goudbruin.
  12. Laat ze even uitlekken in het vergiet.
  13. Voeg de uitgelekte gebakken aubergineblokjes toe aan het rijstmengsel.
  14. Maak op smaak met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon en olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1233 kcal
61%4932 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
50 g.
19%200 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vegatarische pilav