Vegetarische maaltijdsoep van spruitjes met tijm
- Herkomst Belgie
- Categorie Soepen
- Maaltijdsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van pitoe
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Stoof de in de en giet er dan de bouillon bij.
- Voeg de wortelschijfjes en de tijm toe en laat alles 5 minuten garen op zacht vuur.
- Breng in een andere pot voldoende water aan de kook en voeg er de aan toe zodat ze net onder staan.
- Wacht tot het water opnieuw kookt en giet ze af.
- Laat de schrikken onder koud water.
- Doe ze bij de bouillon en laat alles 12 minuten garen.
- Voeg dan de toe en laat nog 2 minuten op zacht vuur pruttelen.
- Dien goed heet op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tomaten maaltijdsoep42u
-
Recept
Maaltijdsoep met tofu430m
-
Recept
Sperziebonensoep met Parmezaanse kaas en een garnituur van katenspek440m
-
Recept
Ezau's linzensoep uit de tijd van de bijbel440m
-
Recept
Soep van vergeten groenten430m
-
Recept
Lichtgebonden soep van ui, gewassen met aardappelen41u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 325 kcal | 16% | 1300 kcal |
Vetten | 82 g. | 117% | 328 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 32 g. | 12% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |