Vegetarische pasta

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. -Zet een grote pan water (3 liter) op het vuur en wacht tot het water kookt
    -Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een koekepan.
    -Snijt de in middelmatige stukjes en bak deze in een wokpan.
    -Snijt ondertussen de rest van de groente ook in middelmatige stukken (ongeveer 1 bij 1 cm)
    - Als het water kookt kan hier de pasta aan worden toegevoegd.
  2. Roer het goed door en kook dit dan ongeveer 10 min (zie verpakking).
    -Voeg de en de bij de ui.
  3. En bak dit tot het een beetje verkleurd is.
    -Voeg hierna ook de tomaten toe.
    -Zodra de pasta lang genoeg heeft gekookt, giet je het af.
    -Als ook de groenten klaar zijn kan je hierin de pasta toevoegen, terwijl je de pan op een laag pitje laat staan.
    -Roer hierna de yoghurt er doorheen en breng naar smaak met de kruiden, zout en peper.
    -Strooi als laatste de pijnboompitten erover.
    Eet smakkelijk!

    Suggestie:
    De courgette kan eventueel ook vervangen worden door een aubergine.
25
25
25

Variaties op Vegetarische pasta

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vegetarische pasta
VariatieAantalGang
Vegetarische pasta3Pastagerechten
Vegetarische pastaschotel1Hoofdgerechten
Vegetarische pastaschotel met brie1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • griekse yoghurt en kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in griekse yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in griekse yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
193 kcal
9%772 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vegetarische pasta