Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Venetiaanse kalkoen met risottorijst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en de in een grote koekenpan en fruit de en het op laag vuur.
  2. Voeg de blokje kalkoen toe en bak ze tot ze lichtbruin zijn.
  3. Voeg de en rijst toe en bak dit 1 minuut totdat de rijst doorzichtig is.
  4. Voeg de tomatenpurree, bouillon en de erbij.
  5. Bestrooi het geheel met zout en peper en roer goed.
  6. Kook de bouillon in ongeveer 30 minuten op zeer laag vuur tot alle bouillon geabsorbeerd is.
  7. Roer tijdens het koken niet door de rijst!
  8. Roer met een vork de , en de peterselie door de rijst.
  9. Kook nog 2 minuten.
  10. Serveer het gerecht bestrooid met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
316 kcal
15%632 kcal
Vetten
14 g.
21%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%94 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Venetiaanse kalkoen met risottorijst
Inhoud
  1. Venetiaanse kalkoen met risottorijst
    1. Ingrediënten
      1. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
      1. Voedselallergie informatie
    3. Reacties op dit recept
    4. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek