Venkel - tomatensoep
- Herkomst Belgie
- Categorie Soepen
- Tomatensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van alan
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Pel de en de en snipper ze fijn.
- Maak de venkel schoon, spoel, en snijd de knollen in blokjes, schijfjes of reepjes.
- Houd het uitgelekte venkelgroen apart.
- Schil de , spoel ze en snijd ze in blokjes.
- Verhit de in een kookpot en fruit er de uien en de knoflook in.
- Doe de en de venkel erbij.
- Laat 5 minuten bakken en roer regelmatig.
- Bouillon en bouillonblokes toevoegen.
- Breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes garen.
- Snijd de steelaanzetten uit de en snijd de in blokjes.
- Laat de 5 minuten meekoken in de soep.
- Hak ondertussen het venkelgroen fijn.
- Breng op smaak met en .
- Garneer met het fijngehakte venkelgroen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Verse tomatensoep410m
-
Recept
Tomatensoep415m
-
Recept
Tomatensoep415m
-
Recept
Tomatensoep met courgetteballetjes41u
-
Recept
Kruidige tomatensoep440m
-
Recept
Snelle tomatensoep445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon en groentebouillonblokjes
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon en groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon en groentebouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon en groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon en groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon en groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 149 kcal | 7% | 596 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |