Verborgen vissoep
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Vissoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van pikenik69
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de venkel in fijne reepjes, Pel de en snij ze in blokjes.
- Snijd de vis in reepjes.
- Doe olie in een pan en bak daarin gedurende een 5-tal minuten de venkel.
- Voeg er nu de kreeftensoep bij en leng af met 75 centiliter water.
- Breng aan de kook en laat ze nog 5 minuten doorkoken.
- Neem ze nu van het vuur en voeg er de vis en tomaten aan toe.
- Breng op smaak met de peterselie, , en .
- Schenk de soep in kommetjes.
- Bedek de kommetjes met .
- Klop het los en bestrijk de er mee.
- Steek nu de kommetjes 15 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden C.
- Dien op met het geroosterd .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vissoep41u10m
-
Recept
Vissoep440m
-
Recept
Vissoep met sjalotje425m
-
Recept
Pittige vissoep430m
-
Recept
Soto Ikan (Vissoep)42u45m
-
Recept
Zuid-Franse vissoep420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg en brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 405 kcal | 20% | 1620 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 33 g. | 12% | 132 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |