Verliefde gamba's
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- Pel de knoflook en snipper ze fijn.
- Maak de 's schoon, dep ze droog en wrijf ze in met de knoflook.
- Pel de sjaltotjes en snijd ze fijn.
- Kook de in water met de rode , groentenbouillontablet en een scheutje water gaar.
- Ontvel de tomaat, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in stukjes.
- Verhit de en fruit de glazig.
- Blus het af met de witte en laat het tot de helft inkoken.
- Voeg de toe en laat het weer tot de helft inkoken.
- Neem de uit de saus en zeef ze.
- Laat de saus iets inkoken.
- Breng het op smaak met .
- Houd de saus warm op laag vuur.
- Bak de 's in de hete olie om en om gaar.
- Serveer de 's met de warme saus.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet en visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet, wijn, visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet, wijn, visbouillon
- kruidenbouillontablet en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet en visbouillon
- kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- gamba is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet en visbouillon
- visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Verliefde gamba's heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 112 kcal | 5% | 448 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 8% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |