Versierde gehaktballetjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Gehaktbal recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Week het in water.
- Pel en snipper de .
- Kneed de , het uitgeknepen , het , en , en 1-2 theelepels door het gehakt.
- Vorm 24 balletjes uit het gehakt.
- Bak ze portie gewijs rondom in 6-8 minuten knapperig.
- Laat ze afkoelen.
- Steek de op 12 cocktailprikkers en de op de andere 12 prikkers.
- Steek aan elke spies een balletje gehakt, spuit op de ene spies en op de andere .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- brood en ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
- ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 110 kcal | 5% | 2640 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |