De in een pan verhitten en knoflook, specerijen en toevoegen. 3-4 minuten bakken.
Dit mengsel af laten koelen en in een ondiepe schaal over de blokjes vlees gieten.
Even omscheppen, de toevoegen en een nacht in de koelkast zetten.
De mengen met de en .
Giet dit over het vlees.
Voeg of bouillon toe, zodat het vlees voor ongeveer een kwart onderstaat.
Strooi de stukjes peper(0.25 theelepels) erover, dek de schaal af en zet hem in een voorverwarmde oven.
Het gerecht bij 180 graden celsius en in ongeveer 40 minuten bakken en als het mengsel te droog wordt wat water(1 eetlepel)(1 stuk) of bouillon toevoegen.
Naar wens kan de saus wat gebonden worden met de in water(1 eetlepel)(1 stuk) opgeloste maïzena.
In dat geval de saus nog enkele minuut koken.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterdzaad
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.