Vis Forel met kaassaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
- Ovenschaal
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Was de onder stromend koud water en dep droog met keukenpapier.
- Vet een ovenschaal in met de helft van de en leg er de in.
- Schenk er de over en leg er de rest van de in vlokjes op.
- Dek de schaal af met aluminiumfolie.
- Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat de vis in ca. 15 min.
- gaar en goudbruin worden.
- Schenk het vocht uit de schaal in een steelpan en zet de schaal weer in de uitgeschakelde warme oven.
- Doe de fond, room, en bij het vocht in steelpan en breng het aan de kook en laat het op een hoog vuur in ca. 5 min inkoken.
- Roer er dan de klein gesneden kaas en door.
- Roer totdat de kaas gesmolten is, kruid met en .
- Serveer de saus bij de forel.
- Voor de kervel kan peterselie of dille gebruikt worden Wijnsugestie:
- Riesling, Pinot blanc
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter en goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, slagroom, goudse kaas
- goudse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, slagroom, goudse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, suiker, mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- forellen is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 274 kcal | 13% | 1096 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |