Schil de en en snij de en andere groente in stukjes.
Kook de wortelen in de bouillon.
Doe ondertussen water koken voor de vis met de visbouillonblokjes als de groente al een beetje gaar is.
Kook de vis net gaar haal het uit de pan en voeg dan de en het erbij.
Goed roeren zodat er geen klonten ontstaan.
Voeg dan de vis weer toe en laat dat 5 minuten zachtjes koken.
Giet de kookvocht van de groente apart af in een maatbeker, dit is voor de puree.
Volg aanwijzingen van het pakje.
Voeg de groente toe en hutsel het door elkaar.
Vind je de botersaus te flauw, voeg dan naar smaak de en zout(1 stuk) extra toe en smullen maar.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
Gluten
visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon en aardappelpuree
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter, visbouillon, aardappelpuree
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
Lactose
aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
Vis
kabeljauw en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.