Vis in sambal
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Verdeel de vis in 6 gelijke delen, dep ze af, laat ze even rusten.
Maak een marinade van de pepertjes, de zout, gesnipperde rode ui
en 1 witte ui, de ketjap,de visolie en 4 theelepels sambal goreng.
Bestrijk de vis hiermee en laat lang in trekken.
Kook de rijst, giet af.
Voor de groente, doe in de wok gesnipperde uitjes en pepertjes, in gedeeltes de spinazie met de sperziebonen.
Voor de vis: - doe veel boter in een grote pan, en bak de vis op hoog vuur onder voortdurend keren en schudden met de pan.
Dan temperen en nog 15/20/25 minuten zachtjes laten sudderen.
Na de gaartijd nog even een paar minuten laten rusten.
Dan opdienen met de , de groenten, de vis in sambal.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal goreng en margarine
- sambal goreng en spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap asin
- ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal goreng
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal goreng
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap asin
- sambal goreng en margarine kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauw
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 677 kcal | 33% | 4062 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 105 g. | 40% | 630 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |