ongeveer 8 minuten koken, afgieten en een klein beetje toevoegen (tegen het plakken).
De witte in fijne reepjes snijden.
in de wok doen en de erin doen.
en toevoegen en steeds omscheppen tot de beetgaar en mooi geel van kleur is.
De over de lengte halveren, in fijne schijfjes snijden en met wat in boter of met wat tjampour of glazig bakken.
Wat olie in een pan goed heet laten worden (niet verbranden) en de taugè hierin knapperig bakken (frituren mag ook).
Dan de prei in kleine ringetjes snijden, goed wassen en drogen en met het geheel vermengen.
Als laatste de garnalen, de krab(1 bakje) en de gegaarde andere vis er doorheen mengen.
In een Wok olie verhitten, bami toevoegen en roerbakken tot gewenste temperatuur.
Serveren met kroepoek oendang en augurkjes(1 stuk).
Voor de liefhebber nog wat ketjap manis(1 stuk) en sambal(1 stuk) oelek(1 stuk) op tafel plaatsen.
Slamat Makan.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en sambal
Gluten
sambal oelek en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
Suiker
ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek en sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
sambal oelek en sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in hollandse garnalen en krab
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
Vis
sambal oelek en sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauw
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.