Visbamie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. ongeveer 8 minuten koken, afgieten en een klein beetje toevoegen (tegen het plakken).
    De witte in fijne reepjes snijden.
  2. in de wok doen en de erin doen.
    en toevoegen en steeds omscheppen tot de beetgaar en mooi geel van kleur is.
    De over de lengte halveren, in fijne schijfjes snijden en met wat in boter of met wat tjampour of glazig bakken.
    Wat olie in een pan goed heet laten worden (niet verbranden) en de taugè hierin knapperig bakken (frituren mag ook).
    Dan de prei in kleine ringetjes snijden, goed wassen en drogen en met het geheel vermengen.
    Als laatste de garnalen, de en de gegaarde andere vis er doorheen mengen.
    In een Wok olie verhitten, bami toevoegen en roerbakken tot gewenste temperatuur.
    Serveren met kroepoek oendang en .
    Voor de liefhebber nog wat en op tafel plaatsen.
    Slamat Makan.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en sambal
  • sambal oelek en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek en sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal oelek en sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in hollandse garnalen en krab
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • sambal oelek en sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauw
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brioche
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
490 kcal
24%1960 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
89 g.
34%356 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visbamie