Laat langzaam tot het kookpunt komen, doe het deksel er op, haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
Spoel de peterselie af, dep droog en hak fijn.
Pel de en druk ze door de knoflookpers.
Laat de visfilets uitlekken, haal de filets met de hand uit elkaar, doe deze stukjes in een schaal met de peterselie, de knoflook, de milde rode , de , het en de , voeg zout(1 stuk) toe en meng alles.
Lag een vierde van deze vulling in het midden van elk loempiavel, vouw de twee zijkanten en de onderkant om.
Smeer wat eiwit(1 stuk) langs de bovenkant van het vel en vouw deze ook om.
Verhit de olie(1 stuk)(2 theelepels) in een grote pan, bak hierin de briouats 2 min.
aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
Laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier.
Direct serveren met wat citroensap(2 theelepels), vermengd met peper(2) naar smaak.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
Gluten
loempiavellen is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Visbriouts II heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Maak je van deze een loempiavorm of een envelop?
Aimplay 18 juni 2013
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.