Visbriouts II

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Doe de visfilets in een pan koud water met .
  2. Laat langzaam tot het kookpunt komen, doe het deksel er op, haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
  3. Spoel de peterselie af, dep droog en hak fijn.
  4. Pel de en druk ze door de knoflookpers.
  5. Laat de visfilets uitlekken, haal de filets met de hand uit elkaar, doe deze stukjes in een schaal met de peterselie, de knoflook, de milde rode , de , het en de , voeg toe en meng alles.
  6. Lag een vierde van deze vulling in het midden van elk loempiavel, vouw de twee zijkanten en de onderkant om.
  7. Smeer wat langs de bovenkant van het vel en vouw deze ook om.
  8. Verhit de in een grote pan, bak hierin de briouats 2 min.
  9. aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
  10. Laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier.
  11. Direct serveren met wat , vermengd met naar smaak.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
  • loempiavellen is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Visbriouts II heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Maak je van deze een loempiavorm of een envelop?
Aimplay 18 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1016 kcal
50%4064 kcal
Vetten
56 g.
80%224 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visbriouts II