Snijd de korsten van het .
Maak de schoon en snipper deze zeer fijn.
Kook de vis en wrijf die fijn met een vork.
Klop de door de .
Week het in het eiermengsel.
Wrijf het met de fijn en meng het door de vis met , , en naar smaak.
Vorm platte schijven van het vismengsel en wentel deze door .
Zet koel weg tot gebruik.
Bak de burgers in hete goudbruin aan beide kanten.
Smelt voor de saus de boter(50 gram)(75 gram) in een pan en voeg de bloem(40 gram) toe.
Maak hier een roux van.
Schenk er onder goed roeren de visbouillon(5 deciliter) bij.
En voeg de mosterd(1 eetlepel) toe.
Schep het geheel goed door elkaar.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
Gluten
brood, paneermeel, visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood en bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
brood, paneermeel, visbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
brood, paneermeel, boter, boter, visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, boter
Mosterd
mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
Lactose
paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en visbouillon
Vis
visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.