Visburger

Ingrediënten

+ -
print

Saus naar keuze, bv:

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Maal de vis in de keukenmachine zo fijn als gehakt.
  2. Voeg het , , de , en en (naar smaak) toe en meng alles goed door elkaar.
  3. Vorm van het visgehakt 4 platte schijven en laat ze tenminste 10 minuten in de koelkast liggen om wat steviger te worden.
  4. Verhit een scheutje in een koekenpan en bak hierin de viskoekjes op een vrij laag vuur aan beide kanten lichtbruin en gaar in 4 minuten.
  5. Beleg de broodjes met wat en en leg hierop de visburger.
  6. Schep 1 eetlepel saus over de burger en garneer af met de toef peterselie Tip:
  7. Voor een krokante variant haal je de burgers vóór het bakken even door losgeklopt , vervolgens door wat bloem, weer door het en dan door .
  8. Lekker bij frietjes of gebakken aardappeltjes, maar ook als lunchgerecht.
25
25
25

Variaties op Visburger

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Visburger
VariatieAantalGang
Visburgers4Vis en schaaldieren
Gerookte visburgers1Vis en schaaldieren
Visburger met mosterdsaus1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1186 kcal
59%4744 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visburger