Visgratin met spinazie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Leg de diepgevroren vis in een microgolfschaal, afgedekt, 6 min 800 Watt.
  2. Omdraaien in de helft van de kooktijd en kruiden met en .
  3. Laat afgedekt staan.
  4. De 2 min.
  5. verwarmen, omroeren en nogmaals 2 min.
  6. Laat uitlekken in een fijne zeef om het overtollige water weg te nemen.
  7. De laten smelten in pannetje, bijvoegen en omroeren.
  8. De toevoegen en goed mengen met klopper.
  9. Op zacht vuur laten indikken.
  10. Kruiden met , en .
  11. Voeg de helft van de toe.
  12. De vis in een ovenschotel of twee individuele schaaltjes leggen.
  13. Een laagje hierover en met de kaassaus overgieten.
  14. Bestrooi met de rest van de .
  15. Een paar minuten onder de ovengrill laten gratineren om een mooi korstje te bekomen.
  16. Serveer met gekookte aardappelen of puree.
25
25
25

Variaties op Visgratin met spinazie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Visgratin met spinazie
VariatieAantalGang
Visgratin met spinazie en tomaat1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, kaas, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
114 kcal
5%456 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visgratin met spinazie