Visgratin met spinazie
- Herkomst Belgie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lisama
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- Leg de diepgevroren vis in een microgolfschaal, afgedekt, 6 min 800 Watt.
- Omdraaien in de helft van de kooktijd en kruiden met en .
- Laat afgedekt staan.
- De 2 min.
- verwarmen, omroeren en nogmaals 2 min.
- Laat uitlekken in een fijne zeef om het overtollige water weg te nemen.
- De laten smelten in pannetje, bijvoegen en omroeren.
- De toevoegen en goed mengen met klopper.
- Op zacht vuur laten indikken.
- Kruiden met , en .
- Voeg de helft van de toe.
- De vis in een ovenschotel of twee individuele schaaltjes leggen.
- Een laagje hierover en met de kaassaus overgieten.
- Bestrooi met de rest van de .
- Een paar minuten onder de ovengrill laten gratineren om een mooi korstje te bekomen.
- Serveer met gekookte aardappelen of puree.
Ook lekker om te maken
Variaties op Visgratin met spinazie
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Visgratin met spinazie en tomaat | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, melk
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, kaas, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 114 kcal | 5% | 456 kcal |
Vetten | 7 g. | 11% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |