Vislasagne
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van lpverdoo
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Meng de boter met fijngehakte .
- Houd er twee per persoon over voor garnering.
- Snijd de in tweeën.
- Smeer een helft van de vis in met de boter.
- Leg in een ovenvaste schaal.
- Maak met een kaaschaaf mooie lapjes van de wortel en .
- Leg een laagje wortel en op de vis.
- Dek dit af met nog een laagje vis en besmeer dit ook met de boter.
- Strooi hier en fijngesneden lenteui overheen.
- Zet dit in de oven voorverwarmd op 180 graden celsius.
- Na twintig minuten even kijken of de vis gaar is.
Variaties op Vislasagne
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Vislasagne | 1 | Pastagerechten |
Vislasagne met courgette | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ansjovis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 207 kcal | 10% | 414 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 11 g. | 56% | 22 g. |
Waarvan onverzadigd | 6 g. | 20% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 2 g. | 41% | 4 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 8 mg. | 1% | 16 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |