Vispastilla

Ingrediënten

+ -
print

Voor de marinade:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Doe de gehakte , de gehakte peterselie, de , de zwarte , de , de , de , de , de geraspte , het en de visbouillonblokjes in een pannetje, samen met de en het sap van de uitgeperste .
  2. Breng het geheel aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Doe er een klein scheutje water bij.
  4. Snijd de visfilet in stukken en doe die samen met de in een pannetje.
  5. Schep er één soeplepel van de marinade over en laat dat alles 5 minuten pruttelen op laag vuur.
  6. Bak in een koekenpan de gesnipperde tezamen met met de blokjes en de plakjes .
  7. Doe het gas eronder uit en schep er een soeplepel van de marinade overheen.
  8. Laat de goed uitlekken en schep ook hierover één soeplepel van de marinade.
  9. Laat uiteindelijk, nadat de marinade overal goed is ingetrokken, alle vullingen goed uitlekken in een vergiet.
  10. Vet een rond bakblik in of beleg het met bakpapier.
  11. Smelt de .
  12. Besmeer 6 vellen met de gesmolten en bekleed er de bodem van het bakblik mee.
  13. Laat het deeg over de rand van het bakblik hangen.
  14. Verdeel de goed uitgelekte over de bodem.
  15. Verdeel daarbovenop het vismengsel en uiteindelijk dáárbovenop het groentemengsel.
  16. Sla de overhangende randen van het naar het midden en besmeer enkele vellen met gesmolten om de bastilla af te dekken.
  17. Stop de overhangende randen van de bovenste laag onder de bastilla en besmeer het geheel met of eigeel.
  18. Zet de Bastilla 30-40 minuten in het midden van de oven op 220 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg en sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauw
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Vispastilla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik maak hem in een andere volgorde, makkelijker, even lekker met dezelfde ingrediënten, maar minder gedoe met marinade etc ...
28 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
290 kcal
14%1160 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vispastilla