Visragout
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Visragout recepten
- Bereiden
- Kookboek van gilissen
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- In de boter de ui fruiten.
- De en de paprika toevoegen.
- Dit alles kruiden met , en .
- De moten kabeljauw besprenkelen met en toevoegen.
- Ongeveer 30 minuten gaar laten koken.
- In de tussentijd van de boter en het meel een roux maken.
- toevoegen tot de gewenste dikte.
- De saus nu op smaak brengen met de , en .
- Als de kabeljauw, de en de paprika gaar zijn, de moten kabeljauw in stukken snijden en de kerriesaus toevoegen.
- Alles goed door roeren.
Variaties op Visragout
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Visragout | 2 | Lunchgerechten |
Komkommer-visragout | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine, margarine, visbouillon
- visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine en margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine, margarine, visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine en margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine, margarine, visbouillon
- margarine en margarine kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauwfilet en visbouillon
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 119 kcal | 5% | 476 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |