Vissalade buffet met kippaté

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak een zalmsalade van 500 gram gekookte , een blikje , , wat een licht zure , en wat ketjap met wat vocht van het augurkenzuur.
  2. Alles mooi fijn hakken en door elkaar roeren zodat je een mooie textuur overhoud.
    Als extra ganering wat , gerookte , en zoute naar wens.
    Een paté van kippenlever is zelf prima te maken.
    Fruit een fijn gesnipperd uitje glazig aan met een teentje knoflook, kruidnagel peper en zout en gaar 500 gram kippenlever mee, flamberen met whiskey, het totaal pureren met 200 gram voeg eventueel nog wat zout toe nadien het geheel met een spatel door een zeef strijken zodat je een mooie gladde massa overhoud voeg hier naar wens wat voorgeweekte peperkorrels aan toe, doe de paté in een met folie bedekte vorm (cakeblik of iets dergelijks) en laat het minimaal 2 uur opstijven, een dag voor gebruik de paté maken is beter, de smaken komen dan beter tot zijn recht.
  3. De paté lossen en serveer het samen met de vis en salade met brood.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise en roomboter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in brandy
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • zalm, zalm, paling is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
349 kcal
17%1396 kcal
Vetten
19 g.
28%76 g.
Waarvan verzadigd
11 g.
56%44 g.
Waarvan onverzadigd
6 g.
20%24 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
41%8 g.
Koolhydraten
27 g.
10%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
8 mg.
1%32 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vissalade buffet met kippaté