Visschotel met paprika
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Visschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van rolex
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Oven
Bereidingswijze
- Dep de vis droog met keuekenrol en snijd in 4 gelijke stukken.
- Bestuif deze met .
- Verwarm de over voor op 210 graden C. (hetelucht 190 graden C.) Pel en snipper de .
- Schil en was de en snijd ze in plakken van 1 cm dik.
- Was de , snijd in blokjes en verwijder de zaadlijsten.
- Verhit in een braadpan 2 eetlepels .
- Leg er de visstukken voorzichtig in en bak ze ca. 2,5 min.
- aan beide zijden.
- Vet een ondiepe overschaal in met de rest van de .
- Leg de visstukken erin.
- Verdeel de parika, ui en over de vis.
- Pel de knoflooktenen en pers ze uit boven de aardappelplakken.
- Strooi rijkelijk over de schotel en voeg de witte en en toe.
- Zet de schotel 30 min.
- in de oven.
- Het visgerecht is klaar als de aardappelplakjes gaar zijn.
- Serveer direct.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Visschotel435m
-
Recept
Curacaose visschotel430m
-
Recept
Caldeirada Visschotel425m
-
Recept
Colombiaanse visschotel440m
-
Recept
Visschotel met olijven450m
-
Recept
Gemengde visschotel445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 331 kcal | 16% | 1324 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |