Vissoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Groenten kleinsnijden.
    Even aanbakken in 1 eetlepel , daarna 0,5 liter water en witte toevoegen met de bouillonblok en de fritto.
  2. Ongeveer 20 minuten laten koken middenhoog vuur.
    Daarna met staafmixer pureren.
  3. Er mogen nog wat stukjes heel blijven en anders van tevoren 2 eetlepels groenten appart houden en na pureren weer toevoegen.
  4. Het geheel weer aan de kook brengen en de in grove stukken toevoegen en ongeveer 5 minuten zachtjes koken.
  5. Afmaken met de garnalen.
25
25
25

Variaties op Vissoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vissoep
VariatieAantalGang
Vissoep7Soepen
Provençaalse vissoep2Soepen
Vissoep met zalm en knolselderij1Maaltijdsoepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn, sambal, visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en visbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • visbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in roze garnalen
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in visbouillon
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Vissoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heb het vandaag gemaakt voor mijn gezin en iedereen heeft genoten :-)
Nellie 2 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
288 kcal
14%576 kcal
Vetten
19 g.
27%38 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
8%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vissoep