Vissoep met pesto
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Vissoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van durna06
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
Bereidingswijze
- Snijd de vis in grote dobbelstenen.
- Smelt de in een soeppan.
- Bak de stukken kabeljauw in de hete , beide kanten 1 min.
- Voeg nu de soepbasis , witte en de toe.
- De soep voorzichtig omroeren.
- Breng het geheel aan de kook.
- De soep op een laag vuur 5 min.
- zachtjes door laten koken.
- De soep serveren en op smaak brengen met .
- Tip:
- voor een extra gevulde soep, voegt u 150 gram gare aardappelblokjes toe
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vissoep440m
-
Recept
Zuid-Franse vissoep420m
-
Recept
Pittige vissoep430m
-
Recept
verborgen vissoep430m
-
Recept
Soto Ikan (Vissoep)42u45m
-
Recept
Provençaalse vissoep41u20m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- margarine en pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- margarine kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauwfilet
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 81 kcal | 4% | 243 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 21 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |