Visstoofpotje
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Visstoofpotje recepten
- Bereiden
- Kookboek van pienelke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en kook de volgens todat ze open zijn.
- Kook de kort en pel ze.
- Smelt de in een grote pan en bak zachtjes de fijngehakte , giet de , 60 centiliter water en de visbouillontablet erbij en kook tot de helft in.
- leg de visfilets en zalm in de pan en pocheer alles ongeveer 10 - 15 min.
- Houd alles warm.
- Roer en de creme fraiche door elkaar.
- Haal de visfilets en zalm uit de pan en roer beetje bij betje het mengsel en creme fraiche erdoor.
- Per en zout naar smaak Verdeel op borden de vis, en .
- Saus erover.
Ook lekker om te maken
Variaties op Visstoofpotje
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Visstoofpotje | 3 | Vis en schaaldieren |
Romig visstoofpotje | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
- visbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- zalmfilet en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 165 kcal | 8% | 990 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 6 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |