Vleesgerecht Galicia

Ingrediënten

+ -
print

Marinade :

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. 4 uur voor bereiding:
  2. Maak een brei van de ingredienten voor de marinade en smeer het vlees hiermee in.
  3. Afgedekt in de koelkast bewaren.
  4. Bereiding :
  5. Braad het vlees aan in 6 eetlepels hete met een stukje tot mooi bruin.
  6. Verwijder vlees uit pan en zet de grof gesneden groenten even aan.
  7. Leg het vlees hierop en giet (borrelglas) hieroverheen.
  8. Steek dit aan (Let op!
  9. voor wasemkap).
  10. Als het vuur is gedoofd, bouillon of water met bouillonblokje, en een mespunt toevoegen.
  11. Zet geheel in de oven op ± 210° celcius.
  12. 1 3/4 uur overig 3 kwartier tot 1 uur Indien met kipfilet wordt gewerkt, filet na 1/2 uur verwijderen en groenten nog 1/2 uur in oven laten braden.
  13. Draai het vlees om het kwartier.
  14. Indien er een tekort aan vocht ontstaat een beetje water toevoegen.
  15. Verwijder vlees en pureer groentemengsel in keukenmachine tot saus.
  16. Maak op smaak met , en aroma.
  17. Serveer met een frisse sla, friet of gekookte aardappelen, stokbrood en een lichte rode wijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippebouillon
  • kippebouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippebouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
117 kcal
5%468 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vleesgerecht Galicia