Vleesrolletjes met geitenkaas en rozijnen
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van joop
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Klop tussen twee laagjes folie de zo dun mogelijk Snijd de tot 12 ongeveer gelijke lapjes.
- Meng broodkruim, , , pijnboomptten, en kruiden.
- Proef het mengsel en voeg naar smaak wat toe Kneed het met een paar druppels olie door elkaar, vorm er rolletjes van en verdeel die over de 12 schnitzellapjes.
- Rol de lapjes op.
- Gebruik per persoon 2 korte roosterpennen of satestokjes naast elkaar en steek hieraan per persoon 3 vleesrolletjes gescheiden door 2 .
- Bereiden:
- Bestrijk de rolletjes met olie.
- Rooster ze onder de grill, in een roosterpan of op de bbq 6 minuten aan beide kanten, zodat ze mooi bruin en van binnen warm worden.
- Eet hier sperziebonen met gestoofde tomaten en gebakken aardeppels bij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Siciliaanse vleesrolletjes gevuld met geitenkaas en rozijnen420m
-
Recept
Vleesrolletjes met caponatasaus440m
-
Recept
Gehaktbrood/meatloaf met honing, appel en rozijnen455m
-
Recept
Runderburger met gebakken banaan en rozijnen440m
-
Recept
Varkensreepjes met ui, perzik en rozijnen420m
-
Recept
Hambrood met rozijnen-zilveruitjessaus450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 175 kcal | 8% | 700 kcal |
Vetten | 11 g. | 17% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |